Διανομή τροφίμων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω

Μαζική υπήρξε η ανταπόκριση των πολιτών του Αιγάλεω στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας για συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν σε περίπου 200 οικονομικά αδύνατους πολίτες του Αιγάλεω.
Η πρόσκληση βρήκε την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή ων πολιτών του Δήμου Αιγάλεω που μαζί με τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία, με την εποπτεία της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Σιγάλας Διώνης θα διανεμηθούν τα παραπάνω είδη στις 20 και 21 Δεκεμβρίου.
Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω όπου θα πραγματοποιηθεί και η συγκεκριμένη διανομή (Μιλτιάδου 4).
Σε σχετική της δήλωση η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Σιγάλα ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές, τους εργαζομένους στην Κοινωνική Υπηρεσία, που παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις των Δήμων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτό το έργο κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απεύθυνε επίσης προς όλους τους πολίτες- χορηγούς, τονίζοντας ότι στις σημερινές δύσκολες συνθήκες η λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου ενισχύει τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αιγάλεω.
http://westview.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You