Αυτοπυρπολήθηκε άνδρας στα Βριλήσσια

Ιδιαίτερα κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση του 50χρονου άντρα που αυτοπυρπολήθηκε στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου στα Βριλήσσια και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια.
Νοσηλεύεται με εγκαύματα 80% στο σώμα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και «δεν αναγνωρίζεται» όπως ανέφεραν στο «Βήμα» οι γιατροί, οι οποίοι δεν φαίνονται καθόλου αισιόδοξοι για την εξέλιξή του.
«Αφήστε με να πεθάνω» φέρεται να είπε ο 50χρονος ενώ βρισκόταν μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή του. Η Αστυνομία ερευνούσε για πολλές ώρες την ταυτότητά του, καθώς δεν είχε βρεθεί επάνω του κάποιο έγγραφο, ούτε έτυχε να τον γνωρίζει κάποιος από τους περαστικούς ή τους διαμένοντας κοντά στον τόπο όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό. Επίσης δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την τραγική πράξη, γι’ αυτό και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες. Το μόνο που βρέθηκε στο σημείο ήταν ένα μισογεμάτο μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.
Ο άνδρας περιλούστηκε με το υγρό αυτό και αυτοπυρπολήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη διασταύρωση της λεωφόρου Πεντέλης με την οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο του παρέλαβε τον αυτόχειρα από το σημείο με σοβαρά εγκαύματα και τον διακόμισε στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς».
Λίγους μήνες νωρίτερα, στις 15 Νοεμβρίου 2012, κοντά στην ίδια περιοχή, στο ρέμα των Μελισσίων πίσω από το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», μια 20χρονη είχε επιλέξει τον ίδιο φριχτό τρόπο για να βάλει τέλος στη ζωή της. Ήταν 9.00 το βράδυ όταν περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία ότι άκουσαν μια γυναικεία κραυγή, είδαν μια λάμψη και έγινε αισθητός ένας υπόκωφος θόρυβος. Κάποιοι αντιλήφθηκαν ένα μαύρο αντικείμενο ακίνητο στον δρόμο. Οι πιο τολμηροί που πλησίασαν πάγωσαν στη θέα του απανθρακωμένου σώματος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα ήταν μια άνεργη κοπέλα που έμενε στην περιοχή.
http://www.tovima.gr

Recommended For You