Απειλούν με «αποβολή» μαθήτρια μετά την αποκάλυψη για το γιο του Τσίπρα στο ιδιωτικό

imagesΕξώδικο στον γνωστό φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο, ο οποίος βρισκόταν στην Σχολή Χιλλ συνοδεύοντας την 7χρονη κόρη του στην πρώτη της μέρα στο σχολείο, έστειλε το πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο, «φωτογραφίζοντάς» τον στην ουσία ως υπεύθυνο για τις φωτό που διέρρευσαν την ίδια ημέρα με την Περιστέρα Μπαζιάνα να συνοδεύει στον αγιασμό τον πρωτότοκο γιο του Αλέξη Τσίπρα. 

Οι φωτογραφίες αυτές στάθηκαν αφορμή για να αποκαλυφθεί ότι και οι δύο γιοι του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους είναι μαθητές πανάκριβων σχολείων και ιδιωτικών παιδικών σταθμών.

Ο φωτορεπόρτερ στοχοποιείται ως «ένοχος» για τις φωτογραφίες από το σχολείο, έχοντας φωτογραφήσει στην πράξη ένα δημόσιο πρόσωπο σε δημόσιο χώρο, κάτι που κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν.

Ο κ. Κουτρουμάνος βρισκόταν στο σχολείο ως πατέρας της 7χρονης κόρης του, προκειμένου να τη συνοδεύσει στην πρώτη της ημέρα στο σχολείο ως μαθήτρια της Β΄ δημοτικού.

Και όπως κάνουν πολλοί γονείς, πόσο μάλλον ο ίδιος λόγω επαγγέλματος, είχε μαζί του την φωτογραφική του μηχανή για να απαθανατίσει τη στιγμή.

«Με αγανάκτηση διαπιστώσαμε ότι λίγο μετά τη λήξη του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 11.9.2015 δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της κ. Μπαζιάνα, μητέρας παιδιού που φοιτά στο νηπιαγωγείο μας και συζύγου πρώην πρωθυπουργού κυρίου Αλ. Τσίπρα», αναφέρεται στο εξωδικαστικό έγγραφο που απεστάλη στον κ. Κουτρουμάνο.

«Σύμφωνα με μαρτυρίες δασκάλων και αρκετών γονέων, οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίος λήφθηκαν μπροστά από το κτίριο του νηπιαγωγείου και απεικονίζουν και άλλους γονείς, λήφθηκαν από εσάς. Μάλιστα σε μια από τις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται και ένας μαθητής του νηπιαγωγείου. Οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες αναπαρήχθησαν από πολλές ιστοσελίδες και προβλήθηκαν και στην τηλεόραση, πέρα των άλλων, προκάλεσαν τον θυμό και την ενόχληση πολλών γονέων, οι οποίοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν».

«Κατόπιν των ανωτέρω διαμαρτυρόμεθα εντόνως προς εσάς για την ως άνω συμπεριφορά σας, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας και σας καθιστούμε υπεύθυνους για τη ζημιά την οποία θα υποστούμε εξ υπαιτιότητα σας», συνεχίζει το εξώδικο που επιδόθηκε στον κ. Κουτρουμάνο και το οποίο καταλήγει ως εξής: «Επίσης, σας καλούμε να απέχετε από οποιαδήποτε αντίστοιχη φωτογράφηση/ δημοσιοποίηση που να σχετίζεται με τη Σχολή Χιλλ και σας τονίζουμε ότι τυχόν επανάληψη  ενός αντίστοιχου συμβάντος θα καθιστούσε επισφαλή την όποια συνεργασία μαζί σας».

http://www.imerisia.gr

Recommended For You