Απείλησαν τον Τριανταφυλλόπουλο με όπλο και του πήραν το Cayenne. Έξαλλος

Τα «ραδίκια ανάποδα» κόντεψε να δει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος όταν ληστές τον απείλησαν με όπλο, του πήραν το αυτοκίνητο και διέφυγαν. Όπως είναι φυσικό, ο δημοσιογράφος έγινε έξαλλος. Αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα από τις 03:00 τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου – Αγίου Στεφάνου όπου και εντοπίστηκε τετραμελής σπείρα αλλοδαπών εξοπλισμένη με αυτόματα όπλα. Οι τέσσερις ληστές προηγουμένως είχαν επιτεθεί εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Εκάλη στη γωνία των οδών Θησέως και Αντιγόνης.
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έσπευσε στο συγκεκριμένο σημείο διότι είχε ακούσει πυροβολισμούς πολύ κοντά στην παρακείμενη κατοικία του προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.
Οι δράστες, που φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και έφεραν κουκούλες, είχαν ήδη εμπλακεί σε ληστεία κατοικίας επί της οδού Παπαναστασίου όπου και έγιναν αντιληπτοί. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και επί τόπου έφθασαν περιπολικά οπότε και σημειώθηκε η πρώτη ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι ληστές ετράπησαν σε φυγή και ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν πεζοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ανάγκασαν τον δημοσιογράφο υπό την απειλή των όπλων τους να κατέβει από το αυτοκίνητο του. Οι τέσσερις ληστές που μιλούσαν σπαστά ελληνικά επιβιβάστηκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν προς το Κρυονέρι.
Οι αστυνομικοί που ήδη βρίσκονταν στην περιοχή, ενισχυόμενοι και από άλλες μονάδες, άρχισαν την καταδίωξη και εγκλώβισαν την τετραμελή σπείρα λίγο αργότερα. Σημειώθηκε νέα ανταλλαγή πυροβολισμών γύρω στις 04:00 κοντά στο νεκροταφείο Κρυονερίου.
Κατά τη καταδίωξη ανετράπη το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που οδηγούσαν οι ληστές.
Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε με τους δράστες να έχουν εγκλωβιστεί σε ένα ρέμα στην προσπάθεια τους να διαφύγουν πεζοί. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τις ανταλλαγές πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.
http://www.fimes.gr

… πάτησε like για την συνέχεια του άρθρου …

Recommended For You