Έτσι ένιωσα στο στομάχι του ανακόντα – Ο άνθρωπος που έκανε το αδιανόητο

Τις στιγμές που πέρασε όταν έκατσε εθελοντικά (!) να τον φάει ένα ανακόντα περιγράφει ο Paul Rosolie, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παραγωγή “Eaten Alive” του Discovery Chanel, που προβάλλεται σε λίγες ώρες και αναμένεται να προκαλέσει πάταγο.

Πιθανότατα από τότε που ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη παραγωγή, ο Paul Rosolie ακούει μονάχα μία ερώτηση: Γιατί;

images

Σ’ αυτό κλήθηκε να απαντήσει, λίγες ώρες πριν την προβολή του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ Eaten Alive από το Discovey Chanel, με την απάντηση να μοιάζει ανατριχιαστικά απλή: “Ήθελα να κάνω κάτι που θα τραβήξει την προσοχή του κόσμου”!

Εκτός από την δημοσιότητα βέβαια, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας δηλώνει πως μετά την καταστροφή των τροπικών δασών του Αμαζονίου, ήλπιζε πως το τολμηρό του εγχείρημα θα στρέψει τα βλέματα στην περιοχή.

Τα κατάφερε;

Το αν η… αποτοστολή του εξετελέσθη πλήρως, απομένει να φανεί (η προβολή θα γίνει στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ώρα Ελλάδας), ωστόσο η προβολή που αποζητούσε είχε και τα αρνητικά της, αφού πολλοί φιλοζωικοί οργανισμοί του επιτέθηκαν, με την PETA να κάνει λόγο για βασανισμό του ζώου στο όνομα της τηλεθέασης. Ο Paul Rosolie απάντησε πως γνωρίζει πολλά πράγματα για τα ανακόντα και πως δεν έχει βλάψει ποτέ κανένα, ωστόσο τον χαροποίησε το γεγονός πως εκφράστηκε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την παραγωγή.

Η αντιπαράθεση με τις φιλοζωικές οργανώσεις έχει πλέον περάσει σε δεύτερη μοίρα, την στιγμή που απομένουν μόνο λίγες ώρες για την προβολή του ντοκιμαντέρ που αναμένεται να “κόψει την ανάσα”.

Έτσι ένιωσα

“Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι να βλέπω το στόμα του ανακόντα να έρχεται κατά πάνω μου και όλα μαύρισαν. Ήταν σαν να κλείστηκα σε μία σπηλιά. Απλά με άρπαξε με απίστευτη δύναμη… Για παραπάνω από μία ώρα ήμουν εγκλωβισμένος”.

Recommended For You