Ένας Νταής στη Ρωσία «Βρίσκει το Δάσκαλό Του».

imagesΗ Βέρα, μια ηλικιωμένη αδελφή, είχε εδώ και αρκετά χρόνια προβλήματα με έναν γείτονά της, ο οποίος δεν συμπαθεί τους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ο άνθρωπος αυτός την απειλούσε και την έβριζε χυδαία μπροστά στα εγγόνια της που την επισκέπτονταν συχνά. Εκείνη, έχοντας κατά νου τα λόγια του εδαφίου Ρωμαίους 12:18, παρέμενε ήρεμη και δεν αντιδρούσε άσχημα. Τον Ιανουάριο του 2011, όμως, ο γείτονας έγινε πολύ επιθετικός και η Βέρα άρχισε να φοβάται για τη ζωή της.

Απευθύνθηκε, λοιπόν, στον αστυφύλακα της περιοχής της, ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε πάει στο σπίτι της το Μάρτιο του 2010 με μια εκπρόσωπο της τοπικής διοίκησης. Τότε ήθελαν να ελέγξουν αν η Βέρα και οι άλλοι Μάρτυρες που συναθροίζονταν στο σπίτι της εμπλέκονταν σε εξτρεμιστική δράση.

Αυτή τη φορά όμως ο αστυφύλακας κατάλαβε πού ήταν το πρόβλημα. Έκανε αυστηρή παρατήρηση στο γείτονα για τις απειλές του και του επέβαλε πρόστιμο 3.000 ρούβλια (περίπου 70 ευρώ). Έπειτα από αυτό, ο γείτονας δεν της ξαναδημιούργησε πρόβλημα. Η Βέρα, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τον αστυφύλακα που τη βοήθησε, έγραψε στην αστυνομία μια επιστολή.

Προς έκπληξή της, έλαβε απάντηση από το διοικητή, ο οποίος την ευχαρίστησε γράφοντας μεταξύ άλλων: «Τα ευγενικά σας λόγια, σε αντίθεση με την αρνητική άποψη που έχουν σήμερα οι περισσότεροι για την αστυνομία, δείχνουν ότι μας εμπιστεύεστε». Η Βέρα λέει πως τώρα ο αστυφύλακας περνάει συχνά από το σπίτι της για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά.


... αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like ...

Γράψου στο NewsLetter για να μην χάνεις κανένα μας άρθρο