Έναρξη δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής σε ανέργους

imagesΑπό την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινούν οι αιτήσεις στο πρόγραμμα «Ακαδημία Πληροφορικής» το οποίο ανέπτυξε ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία για τη δωρεάν εκπαίδευση ανέργων στην πληροφορική, χάρη στην οποία όσοι από τους εγγεγραμμένους ανέργους το επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ακόμη προσόν για εύρεση εργασίας.

Η διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα Όλοι οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως εξειδίκευσης, ηλικίας ή οποιασδήποτε άλλης παραμέτρου θα έχουν τη δυνατότητα από την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα μέσω του site του ΟΑΕΔ.

Στα τέλη κάθε μήνα  οι αιτούντες θα παραλαμβάνουν μέσω email τους κωδικούς τους ώστε να μπορούν να κάνουν χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών δωρεάν εκπαίδευσης στην πληροφορική.

Το πρόγραμμα «Ακαδημία Πληροφορικής» έχει αναπτυχθεί με ορίζοντα τριετίας και δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης μιας μεγάλης γκάμας μαθημάτων για όλα τα επίπεδα, με προοπτική να εμπλουτιστεί, ώστε να παρέχει ακόμη περισσότερα οφέλη.

http://www.epidotisimag.gr

Recommended For You