Άρχισε η δοκιμαστική εκπομπή της ΝΕΡΙΤ

Στις τηλεοπτικές οθόνες εμφανίζεται η ΝΕΡΙΤ ως ένδειξη σταθμού, πάνω από τις χρωματιστές μπάρες.
Από σήμερα το πρωί στα κανάλια 48 και 52, εμφανίστηκε η πρώτη εικόνα του σήματος της «διαδόχου» της ΕΡΤ, ΝΕΡΙΤ (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση).
Στις τηλεοπτικές οθόνες εμφανίζεται η ΝΕΡΙΤ ως ένδειξη σταθμού, πάνω από τις χρωματιστές μπάρες που σημαίνουν ότι δεν υπάρχει ακόμη πρόγραμμα διαθέσιμο.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός προτίθεται να προβεί σε διάγγελμα πριν την κρίσιμη συνάντησή του με τους κυβερνητικούς εταίρους και η ΝΕΡΙΤ πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση του διαγγέλματος.
Κανονικά συνεχίζονται πάντως οι απεργιακές εκπομπές της ΕΡΤ μέσω διαδικτύου και δορυφορικά μέσω των καναλιών της EBU και από τον Eutelsat.
Μαζικό χαρακτήρα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, με “αιχμή” τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το απόγευμα στο Σύνταγμα. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.
«Οι εκλογές είναι μια περιπέτεια που η χώρα δεν χρειάζεται. Αλλά αν είναι να έχουμε μια κυβέρνηση που δεν θέλει να σπάσει αυγά και να μην συγκρουστεί με τον σκληρό πυρήνα του κράτους, τότε οι εκλογές είναι μονόδρομος» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
http://www.skai.gr

Recommended For You