Φθηνό και γρήγορο Mobile Internet για φοιτητές από την Vodafone

Τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία του γρήγορου Mobile Internet, με την πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς παρέχει η Vodafone στους φοιτητές, με τη νέα υπηρεσία University Mobile Internet.
Με μία μοναδική προσφορά για τους φοιτητές σε όλη την Ελλάδα, η Vodafone σε αποκλειστική συνεργασία με το ΕΔΕΤ (Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας), προσφέρει το πρόγραμμα συμβολαίου University Mobile Internet 4 GB για Laptop και Tablet, με μόλις 4,74 ευρώ/ μήνα!
Η υπηρεσία απευθύνεται στους φοιτητές και στο προσωπικό Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, και τους παρέχει επιπλέον ένα USB Stick αξίας 30 ευρώ, εντελώς δωρεάν!
Το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της Vodafone βρίσκεται κοντά στους φοιτητές, σε όποιο Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ της Ελλάδας και αν φοιτούν, προσφέροντας τους λύσεις επικοινωνίας, καινοτόμες υπηρεσίες, αλλά και μία σειρά προσφορών ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες τους. Επιπλέον, η Ομάδα Internet Vodafone στα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr/eforum, βρίσκεται κοντά τους για να τους λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με το Mobile Internet, τις εφαρμογές (Applications), τα Smartphones και τα Tablets.
Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Consumer Propositions Senior Manager δήλωσε σχετικά: «Εμείς στη Vodafone έχουμε δεσμευτεί να στηρίζουμε τη φοιτητική κοινότητα έμπρακτα. Το νέο φοιτητικό Mobile Internet για Laptop και Tablet, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των νέων για υψηλές ταχύτητες δεδομένων όπου και να βρίσκονται: στο πανεπιστήμιο, στο σπίτι και στην παρέα (σε ταξίδι ή στις διακοπές). H Vodafone έχει αναπτύξει τη μεγαλύτερη κάλυψη 3G σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, στις περισσότερες χώρες του κόσμου και δίνει στην ακαδημαϊκή κοινότητα τη δυνατότητα να ζήσει μια μοναδική εμπειρία Internet με πολύ μικρό κόστος».
H εμπορική διάθεση της υπηρεσίας University Mobile Internet αποκλειστικά για τα μέλη της Ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας, ανατέθηκε στη Vodafone μετά από απόφαση του ΕΔΕΤ, στο πλαίσιο ανοιχτού διαγωνισμού.
… η συνέχεια μετά τις διαφημίσεις …

Recommended For You