Το Jurassic World διαλύει τα ρεκόρ στο box office

Δεν πρέπει να υπάρχει πιο λατρεμένος σκηνοθέτης αυτές τις ώρες στην Universal Picturesαπό τον Colin Trevorrow. Το Jurassic World, η περίφημη συνέχεια στο διάσημο franchise τουJurassic Park, κάνει τρελά νούμερα στο box office δείχνοντας ικανό να φτάσει ψηλά. Πάρα πολύ ψηλά. H ταινία λοιπόν μέχρι αυτή την ώρα, ενώ δηλαδή δεν έχει περάσει ακόμα η Κυριακή και οι προβολές της στην Αμερική, έχει συγκεντρώσει στο opening weekend της204.59 εκ. δολ., νούμερο που αυτομάτως την τοποθετεί στη δεύτερη θέση όλων των εποχών, πίσω μόνο από το Avengers του 2012 (207.4 εκ.δολ.). Κάτι που σημαίνει πως μέχρι να τελειώσει η μέρα ίσως και να έχει περάσει στην πρώτη θέση!

Jurassic World

Το opening της ταινίας έχει ξεπεράσει ήδη το Avengers: Age of Ultron (191.27 εκ. δολ.), ενώ μόνο την Παρασκευή είχε υπολογιστεί πως είχε φτάσει τα 82.8 εκατομμύρια δολάρια στις 4.272 αίθουσες που έχει προβληθεί!
Οι υπεύθυνοι στη Universal δηλώνουν πως το κοινό θέλει να δει πολύ το έργο, ανεξαρτήτως από τι άλλο συμβαίνει στην Αμερική, κάνοντας κυρίως αναφορά στους τελικούς του NBA που είναι επίσης σήμερα και όπως είναι αναμενόμενο ίσως κόψει εισιτήρια. Πάντως όπως και να έχει, οι δεινόσαυροι επέστρεψαν και μάλιστα τόσο δυναμικά που τους άκουσε όλο τo Hollywood, ανεβάζοντας κατά 45% τα έσοδα του box office σε σχέση με την ίδια εποχή την περασμένη χρονιά, όταν το 22 Jump Street είχε κάνει μόλις 57 εκ. δολ.
Είπαμε, στην Universal πρέπει να πίνουν νερό στο όνομα του Colin Trevorrow.

πηγή

Recommended For You