Το BINTEO με τον «φύλακα άγγελο» που σώζει ποδηλάτη και προκαλεί σάλο

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί ένα βίντεο που καταγράφει ένα περιστατικό… τηλεμεταφοράς στην Κίνα και το οποίο τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Το περιστατικό «τηλεμεταφοράς» σημειώθηκε στην Κίνα το περασμένο έτος και κατεγράφη από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας και ελέγχου της κυκλοφορίας των δρόμων.
Στο βίντεο ένας ποδηλάτης,  ενώ λογικά -έτσι όπως πετάχτηκε- θα έπρεπε να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του φορτηγού, κλάσματα του δευτερολέπτου πριν τη σύγκρουση εξαφανίζεται από το συγκεκριμένο σημείο και εμφανίζεται πέντε μέτρα πιο πίσω στη διάβαση πεζών, σώος και αβλαβής.
Ορισμένοι με το που το είδαν άρχισαν να κάνουν λόγο για περιστατικό «τηλεμεταφοράς», ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για το γνωστό από την ελληνική παράδοση «φύλακα άγγελο» που έκανε τελευταία στιγμή την εμφάνισή του και έσωσε τον ποδηλάτη.
Ότι κι αν έγινε στην πραγματικότητα, αυθεντικό ή όχι το βίντεο, στο σίγουρο είναι ότι ο ποδηλάτης είχε ] άγιο, είτε ήταν ο πεζός από το πουθενά, ή η μηχανή τηλεμεταφοράς που τον έσωσε.
Δείτε το βίντεο:

Recommended For You