Το αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό ρόφημα

Η κατανάλωση ενός ποτηριού με χλιαρό νερό και φρεσκοστυμμένο λεμόνι το πρωί είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Ειδικά αυτές τις μέρες που οι ατασθαλίες στο φαγητό ήταν συχνές, το νερό με το λεμόνι θα σας βοηθήσει να κρατήσετε δραστήριο τον μεταβολισμό σας, ενυδατώνοντας παράλληλα το σώμα σας.
Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι συμβάλλει στην καλύτερη πέψη, καθώς απομακρύνει τα ανεπιθύμητα υλικά και τις τοξίνες από το σώμα. Η ατομική του σύνθεση είναι παρόμοια με το σάλιο και το υδροχλωρικό οξύ στα πεπτικά υγρά. Ενθαρρύνει το ήπαρ να παράγει χολή, η οποία είναι ένα οξύ που απαιτείται για την πέψη. Τα λεμόνια έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα και βιταμίνες, ενώ σας βοηθάει να ανακουφιστείτε από συμπτώματα της δυσπεψίας, όπως καούρα, ρέψιμο και φούσκωμα.
Ο χυμός του λεμονιού βοηθά στην αποβολή των ανεπιθύμητων υλικών εν μέρει επειδή τα λεμόνια αυξάνουν το ποσοστό της ούρησης στο σώμα. Ως εκ τούτου, οι τοξίνες αποβάλλονται με ταχύτερο ρυθμό, κάτι το οποίο βοηθά στην καλή υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Το κιτρικό οξύ στα λεμόνια βοηθά στη βέλτιστη λειτουργία του ενζύμου, που διεγείρει τη λειτουργία του ήπατος και βοηθά στην αποτοξίνωση.
http://www.aftodioikisi.gr

Recommended For You