Σύντομα θα στέλνετε χρήματα σε φίλους μέσω του Facebook Messenger!

Η ομάδα του Facebook φαίνεται πως ζήλεψε τη λειτουργία Snapchash του Snapchat, με αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά να ανακοινώσει παρόμοια λειτουργία για τη δική του εφαρμογήMessenger.

Facebook messenger money transactions

Μέσα στους επόμενους μήνες λοιπόν, ξεκινώντας τις δοκιμές πρώτα από Αμερική μέσω iOS, Android και desktop συσκευών, οι Facebook χρήστες θα μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσα από τις συνομιλίες τους. Την όλη δουλειά αναμένεται να αναλάβει ένα νέο εικονίδιο με το σήμα του δολαρίου, το οποίο θα επιτρέπει την πληκτρολόγηση του ποσού του οποίου θέλει να στείλει ο χρήστης σε κάποιον φίλο του.

Κάθε συναλλαγή θα απαιτεί τόσο από τον αποστολέα όσο και από τον παραλήπτη, να προσθέτουν κάποια Visa ή Mastercard στον λογαριασμό τους, με την ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου να υπόσχεται πως η διαδικασία θα είναι εύκολη, με ασφάλεια και δωρεάν. Σύμφωνα με την τελευταία υπόσχεση, το Facebook δε θα παρακρατά κάποιο ποσοστό της συναλλαγής.

Τέλος, η μεταφορά χρημάτων θα γίνεται άμεσα, με τα χρήματα να γίνονται διαθέσιμα εντός 3 εργάσιμων ημερών (όπως σε μια κανονική κατάθεση).

πηγή

Recommended For You