Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρόδο

imagesΟι Μάρτυρες του Ιεχωβά σύντομα θα διεξαγάγουν την ετήσια περιφερειακή συνέλευσή τους στην Αίθουσα Βεργίνα – Φαληράκι. Απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να παρευρεθούν. Το θέμα του φετινού προγράμματος είναι «Να Μιμείστε τον Ιησού!»

Ο Γιώργος Τάσιος, ένας εκπρόσωπος τύπου της συνέλευσης, δηλώνει: «Ο Ιησούς, ο ιδρυτής της Χριστιανοσύνης, θεωρείται ευρέως ένας από τους σημαντικότερους και με τη μεγαλύτερη επιρροή ανθρώπους που έζησαν ποτέ.

Μια βασική πεποίθηση που έχουν ως Χριστιανοί οι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι το ότι ο τρόπος με τον οποίο έζησε ο Ιησούς αποτελεί υπόδειγμα για να το ακολουθούμε. Η συνέλευση «Να Μιμείστε τον Ιησού!» θα εξετάσει τη ζωή του Ιησού, όπως περιγράφεται στην Αγία Γραφή, και θα τονίσει πώς μπορούν όλοι—ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, τον τρόπο  ζωής ή τη θρησκεία τους—να ωφεληθούν με πρακτικούς τρόπους από το παράδειγμα και τις διδασκαλίες του.  Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος θα είναι η βασική ομιλία την Παρασκευή το πρωί, με τίτλο: « Σε Αυτόν Είναι Αποκρυμμένοι Όλοι οι Θησαυροί της Σοφίας».

Αρχίζοντας από αυτό το σαββατοκύριακο, και στη διάρκεια των επόμενων 2 εβδομάδων, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα προσκαλέσουν προσωπικά όλους τους κατοίκους της Ρόδου να παρευρεθούν στη συνέλευση. Στην περιοχή μας υπάρχουν 4 εκκλησίες των Μαρτύρων του Ιεχωβά, και όλες θα βοηθήσουν στη διανομή τυπωμένων προσκλήσεων για τη συνέλευση. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου από προαιρετικές συνεισφορές.

Η τριήμερη συνέλευση που θα διεξαχθεί στην Ρόδο, θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015, στις 9.30 π.μ. Υπολογίζεται ότι 500 άτομα θα έρθουν στην Αίθουσα Βεργίνα – Φαληράκι για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που είναι βασισμένο στην Αγία Γραφή.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού και μέχρι τον Ιανουάριο του 2016, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα διεξαγάγουν παγκόσμια περίπου 5.000 συνελεύσεις με θέμα «Να Μιμείστε τον Ιησού!» σε 92 χώρες.  Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί επίσης ολόκληρο ή εν μέρει σε 347 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων 55 νοηματικών γλωσσών. Παγκόσμια, υπάρχουν πάνω από 8.000.000 Μάρτυρες σε περισσότερες από 115.000 εκκλησίες

http://www.rodiaki.gr

Recommended For You