Στον ΟΗΕ φθάνει η καθυστέρηση της Κωνσταντοπούλου στην εκδίκαση υπόθεσης βιασμών τεσσάρων τουριστριών

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι έκανε αναφορά στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για την πρακτική που ακολούθησε η βουλευτής ΑΠτου ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην εκδίκαση των υποθέσεων πελάτη της που κατηγορείται για τους βιασμούς τεσσάρων τουριστριών από το 2005.
Όπως αναφέρουν και τα Νέα από χθες η συγκεκριμένη αναφορά βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο του Γραφείου του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Ανάμεσα σε άλλα, στο αναλυτικό χρονολόγιο με τις δικονομικές ενέργειες της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά την εκδίκαση της έφεσης για τον βιασμό τουρίστριας από τη Βόρεια Ευρώπη φαίνεται ότι η νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε τέσσερις αιτήσεις εξαίρεσης τριών δικαστών, ενός ενόρκου και ενός εισαγγελέα.
Η αναφορά του Παρατηρητηρίου υποβλήθηκε στην Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών στο πλαίσιο της εξέτασης θεμάτων που αφορούν την Ελλάδα κατά την 54η Συνεδρίαση του φορέα,το διήμερο 18ης και 19ης Φεβρουαρίου 2013.
http://dailynews24.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You