Στον καιρό της κρίσης υποστηρίζουμε καλές προσπάθιες

imagesΈνας νέος χώρος διασκέδασης έκανε την εμφάνιση του σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Αθήνας. Το Garden Lounge Cafe Bar, θα το βρείτε στο γκάζι, στην διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως 50 (Αθήνα), παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου. Ένας πραγματικά καλαίσθητος χώρος που σε προδιαθέτει για άπειρη διασκέδαση από την πρώτη κιόλας είσοδο.

Ένα καθαρό περιβάλλον με μουσική κάθε είδους η οποία μεταβάλλεται σε ένταση, ύφος και ρυθμό όσο περνούν οι ώρες της μέρας αλλά και της… νύχτας! Με πάνω απο 120 ετικέτες ποτών, περισσότερα από 20 μοναδικά coctails και προσωπικό που θα κάνει τα πάντα για να περάσετε καλά, το garden αυτομάτως μπαίνει σε μία από τις υψηλότερες θέσεις των μαγαζιών νυχτερινής διασκέδασης της πόλης.

Όσον αφορά τους πιο… “κυριλέ” τύπους, το Garden lounge cafe bar, θα καταφέρει να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας με μερικές από τις καλύτερες επιλογές σε κόκκινο και λευκό κρασί.

Στο Garden Lounge Cafe Bar, μπορείτε να κάνετε κράτηση ή να εξυπηρετηθείτε άμεσα και χωρίς κράτηση. Ιδανικός χώρος για πάρτυ με τραπεζάκια μέσα αλλά και σε εξωτερικό χώρο.

Μερικές φωτογραφίες του χώρου: δείτε εδώ

Recommended For You