Ρυθμίστε τη διάρκεια ζωής των tweets σας

Το Efemr είναι μία νέα εφαρμογή στο Internet, που επιτρέπει στους χρήστες του να αποστείλουν περιορισμένου χρόνου μηνύματα στο Twitter. Τα tweets θα διαγράφονται αυτόματα μετά από ένα χρονικό διάστημα, που επιλέγεται από το χρήστη.
Πρόκειται για μία προσπάθεια, που θέλει να φέρει τις λειτουργίες “αυτοκαταστροφής” μηνυμάτων του SnapChat, στο Twitter, με τη μόνη διαφορά πως εδώ τα μηνύματά σας είναι πολύ πιθανό να τα δει ένα πολύ ευρύτερο ακροατήριο.
Θα χρειαστεί να δώσετε στο Efemr δικαιώματα πρόσβασης στο λογαριασμό σας, ενώ στη συνέχεια να προσθέσετε στο τέλος του κάθε μηνύματος το χρονικό διάστημα, που θα θέλατε αυτό να παραμείνει “ζωντανό”, πληκτρολογώντας για παράδειγμα #5 αν θέλετε να μείνει για πέντε λεπτά ή #1Η αν θέλετε για μία ώρα και ούτω καθεξής.
Οι δημιουργοί της εφαρμογής υποστηρίζουν πως το Efemr θα βοηθήσει, ώστε η δραστηριότητα σας στο Twitter να γίνει πιο “εφήμερη”, αλλά και σαν ένα εργαλείο που θα “προστατεύει την ηλεκτρονική σας φήμη”.
Φυσικά, το μόνο που χρειάζεται για να καταστρέψει κάθε προσπάθεια να καλύψετε τα ίχνη σας, είναι ένα απλό retweet χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
http://www.news.gr

Recommended For You