Πώς να κάνετε ένα έξυπνο ξεκαθάρισμα των Facebook likes σας σε Σελίδες

Με την έλευση του 2014, είναι μία καλή ευκαιρία για ένα ξεκαθάρισμα στους social λογαριασμούς σας. Όσον αφορά το Facebook, έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσα είναι τα likes που έχετε κάνει σε σελίδες; Είτε κάνατε like επειδή σας άρεσε μία σελίδα, είτε επειδή σας έστειλε κάποιος φίλος αίτημα για να το κάνετε, αν ο Facebook λογαριασμός σας είναι σχετικά παλιός, τότε οι πιθανότητες να έχετε φτάσει τα τα εκατοντάδες likes σε σελίδες είναι αρκετές.

facebook manage your likes

Για το ξεκαθάρισμα, λοιπόν, μπορείτε να επισκεφθείτε το Facebook και τις πληροφορίες του προφίλ σας, όμως θα δείτε πως η διαδικασία δεν είναι εύκολη, γρήγορη και πάνω απ’όλα έξυπνη. Αντίθετα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Manage your likes, θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Επισκεφθείτε το site της εφαρμογής, πατήστε την επιλογή «Analyze your own Profile» και συνδέστε το Facebook λογαριασμό σας με την εφαρμογή. Αμέσως μόλις το κάνετε, θα δείτε όλες τις σελίδες στις οποίες έχετε κάνει like και μπορείτε να τις ταξινομήσετε με βάση την ημερομηνία στην οποία κάνατε το like, αλφαβητικά, τον αριθμό των likes των σελίδων και τέλος, με βάση την τελευταία δραστηριότητα των σελίδων. Η τελευταία επιλογή είναι πάρα πολύ χρήσιμη, καθώς στα δικά μου likes ανακάλυψα ακόμη και σελίδες οι οποίες είχαν να δημοσιεύσουν πάνω από δύο και τρία χρόνια.

Η εφαρμογή διαθέτει ακόμα μερικές λειτουργίες, όπως στατιστικά των σελίδων που έχετε κάνει like, χωρίζοντας τες ανά κατηγορία, ανά περισσότερα likes και ανά αριθμό «talking about this». Τέλος, η εφαρμογή μπορεί και προτείνει σελίδες για likes στο χρήστη, βασιζόμενη στις σελίδες οι οποίες του αρέσουν, καθώς και σελίδες για unlike, βασιζόμενη σε διάφορους παράγοντες.

http://www.digitallife.gr

Recommended For You