Πως βρήκε η αστυνομία τη 13χρονη Χριστίνα Κρασσά

– Έξω από στάνη στην Καβάλα εντοπίστηκε η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά
– Άφαντος ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι που την είχε πείσει μέσω Facebook να φύγει από το σπίτι της
– Μπλόκα παντού για τη σύλληψη του, κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου
– Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της μικρής Χριστίνας που την οδήγησαν στην εξαφάνιση
– Θα σε πάω στο φεγγάρι της υποσχόταν μέσω Facebook
Ένα θρίλερ με happy end. Τουλάχιστον για την οικογένεια της μικρής, που την αναζητούσε από την Κυριακή όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου μένει με την αδερφή, τον παππού και τη γιαγιά της, στα Σπάτα.
Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όταν έγινε γνωστό πως το 13χρονο κορίτσι βρέθηκε έξω από μια στάνη, στο Παγγαίο όρος, στην περιοχή Λουτρά Ελευθερών.
Η μικρή, με τη βοήθεια ενός Αλβανού φίλου του 23χρονου Μάριον Αγιάζι, είχε φύγει την Κυριακή από το σπίτι της. Ο φίλος του Αγιάζι τη βοήθησε να φτάσει στο σταθμό των ΚΤΕΛ και να πάρει το λεωφορείο για την Καβάλα. Εκεί είχε συμφωνήσει να βρει τον 23χρονο dj.
Η γιαγιά της ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή της στο Α.Τ. Σπάτων.
Ένα τηλεφώνημα σε μια φίλη της βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει την κλήση και να καταλάβει πως το κορίτσι βρισκόταν στην Καβάλα. Και ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό.
Ο 23χρονος και η μικρή Χριστίνα έψαχναν καταφύγιο. Ο Αγιάζι είχε εργαστεί σαν βοσκός στην περιοχή του Παγγαίου και ήξερε την περιοχή. Σύμφωνα με το Έθνος, ο γιος του πρώην εργοδότη του, του τηλεφώνησε και του πρότεινε να περάσει τη νύχτα με τη 13χρονη σε στάνη της οικογένειάς του στη δασική περιοχή, Λουτρά.
Ο Αγιάζι όμως ήξερε πως ο κλοιός στενεύει. Και δεν ήθελε να τον συλλάβουν. Έτσι, οι δυο άνδρες συμφώνησαν να αφήσουν το κορίτσι έξω από τη στάνη για να τη βρουν οι διασώστες κι εκείνος εξαφανίστηκε.
Η μικρή βρέθηκε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν φέρει τραύματα ή χτυπήματα.
http://www.newsit.gr

Recommended For You