Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω του χιονιά

ekdromiΔείτε  ποιοι Δρόμοι είναι κλειστά αναλυτικά σε όλη την Ελλάδα. Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα του οδικού δικτύου των νομών Φλώρινας και Καστοριάς εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού, ενώ, αντίθετα, στους νομούς Γρεβενών και Κοζάνης, η κυκλοφορία των οχημάτων, τόσο στην Εγνατία Οδό όσο και στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στον νομό Φλώρινας, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από το 10ο έως το 30ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 12ο έως το 25ο χλμ. της εθνικής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας), στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Φλώρινας και από το 15ο έως το 21ο χλμ. της επαρχιακής οδού Αμυνταίου – Νυμφαίου. Στο λοιπό εθνικό οδικό δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στον νομό Καστοριάς, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από το 18ο έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 25ο έως το 50ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από το 25ο έως το 31ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Αμυνταίου) και από το 10ο έως το 25ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς), καθώς και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Recommended For You