Ο πρώην παχύτερος Βρετανός βρήκε τον έρωτα στο FB αφότου έχασε 304 κιλά

Ο Πολ Μέισον πήρε ένα μήνυμα στο Facebook από την αμερικανίδα Ρεμπέκα Μάουντεν αφού είδε ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για την κατάστασή του.
Ο πρώην παχύτερος άνθρωπος της Βρετανίας φαίνεται ότι βρήκε τoν έρωτα μέσω της κοινωνικής δικτύωσης, αν και χρειάστηκε να χάσει πρώτα 304 κιλά.
Ο Πολ Μέισον πήρε ένα μήνυμα στο Facebook από την αμερικανίδα Ρεβέκα Μάουντεν αφού είδε ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για την κατάστασή του. Το ρομάντζο άνθισε όπως συζητούσαν μέσω Skype, και τώρα ο Μέισον ελπίζει πως η λεπτή 40χρονη θα τον επισκεφθεί στο σπίτι του στο Ίπσουιτς της Βρετανίας από την κομητεία Όραντζ της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ όπου διαμένει.
“Γίναμε στενοί φίλοι και τώρα έχουμε σχέση” είπε ο 52χρονος, ο οποίος είχε φτάσει τα 440 κιλά καταναλώνοντας 20.000 θερμίδες ημερησίως…
“Είδε το ντοκιμαντέρ μου και σκέφτηκε ‘Θέλω να βοηθήσω αυτό τον άνθρωπο’ (…) Δεν πιστεύω ότι με έβλεπε ρομαντικά αρχικά, απλώς ήθελε να με βοηθήσει να βρω κάποιον που θα μού κάνει (χειρουργική) επέμβαση” πρόσθεσε ο Μέισον.
“Ήμουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή, αλλά μόλις τη γνώρισα στο Skype ένιωσα άνετα. Μιλούσαμε επί τεσσερισήμισι ώρες. Δεν ήξερα τίποτα γι ‘αυτήν, αλλά μιλήσαμε για τη ζωή της και τώρα θέλει να με βοηθήσει. Δεν ήταν παρά στη δεύτερη επικοινωνία μας που κατάλαβα ότι υπήρχε κάτι περισσότερο μεταξύ μας από απλώς μια φιλία. Ένιωσε το ίδιο και πρότεινε να κάνουμε σχέση” σημείωσε.
Ο 52χρονος Βρετανός είπε ότι “η Μάουντεν θέλει πραγματικά να έρθει να με δει” και παραδέχθηκε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα δει την κοπέλα του από κοντά.
http://www.skai.gr

Recommended For You