Οι ομορφιές της Κρήτης σε ένα συναρπαστικό βίντεο

Τις ομορφιές της Κρήτης αναδεικνύει η νέα καμπάνια  που σχεδίασε και υλοποίησε η Marketing Greece, με στόχο την αύξηση της μέσης τουριστικής δαπάνης και την άμβλυνση της εποχικότητας των ελληνικών προορισμών.

Πρόκειται για την 4η σεζόν της Wanderlust Greece, που βρέθηκε στην Κρήτη και για 15 ημέρες αναζήτησε και αποκάλυψε όλους  εκείνους τους λόγους για τους οποίους ο ταξιδιώτης θα πρέπει να προσθέσει το δημοφιλές νησί στο bucket list των διακοπών του, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Από την παλιά πόλη των Χανιών στον ορεινό Μυλοπόταμο, και από το Ηράκλειο στην νήσο Χρυσή, ο “wanderlust” παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό στο γεμάτο συναρπαστικές εμπειρίες νησί. Γιόγκα με φόντο το επιβλητικό τοπίο της Τριόπετρας, mountain bike στα Καπετανιανά, το φυσικό «μπαλκόνι» με την απέραντη θέα στο Λιβυκό πέλαγος, εξορμήσεις στα γραφικότερα χωριά της Κρήτης, boat trip στην Χρυσή και το Λουτρό, SUP στον κόλπο της Ελούντας με background την ιστορική Σπίναλονγκα, τοπικές παραδόσεις και έθιμα υπό το άκουσμα της κρητικής λύρας, γνήσιες κρητικές γαστριμαργικές απολαύσεις είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες που αποτυπώνονται στο νέο video.

«Το ταξίδι στην Κρήτη αποτέλεσε για εμάς μια πραγματική πρόκληση καθώς ο προορισμός αποτελεί το κορυφαίο ελληνικό τουριστικό brand. Ένα από τα ζητούμενά μας ήταν να ακολουθήσουμε τη στρατηγική προβολής της Περιφέρειας Κρήτης, λειτουργώντας υποστηρικτικά και πλήρως εναρμονισμένα με το κεντρικό της μήνυμα «The Island Inside You» σχολίασε σχετικά η CEO της Marketing Greece, κα Ιωάννα Δρέττα και συμπλήρωσε «Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια λίστα από εμπειρίες που αναδεικνύουν όλες εκείνες τις πτυχές τους προϊόντος που καθιστούν την Κρήτη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού».

Recommended For You