Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά Σχεδιάζουν Σημαντικές Δημόσιες Εκδηλώσεις το 2017

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά προσκαλούν το κοινό στις σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν μέσα στο 2017.

Την Τρίτη 11 Απριλίου 2017, οι Μάρτυρες σε όλο τον κόσμο θα καλωσορίσουν όσους παρευρεθούν στην ετήσια τήρηση του Δείπνου του Κυρίου, που είναι γνωστό και ως Ανάμνηση του θανάτου του Χριστού. Διεξάγουν μια ειδική εκστρατεία, η οποία άρχισε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου 2017, για να προσκαλέσουν προσωπικά όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα σε αυτόν τον εορτασμό μέσω μιας πρόσκλησης που αναφέρει λεπτομέρειες για το πού θα διεξαχθεί τοπικά. Οι Μάρτυρες θεωρούν ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό γεγονός του έτους.

Μετά τον εορτασμό της Ανάμνησης, οι Μάρτυρες θα προσκαλέσουν το κοινό σε μια 30λεπτη Γραφική παρουσίαση του θέματος «Πώς να Καλλιεργείτε Ειρήνη σε έναν Θυμωμένο Κόσμο». Θα παρουσιαστεί στη δημόσια συνάθροισή τους το σαββατοκύριακο 15 και 16 Απριλίου 2017 στις περισσότερες Αίθουσες Βασιλείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά παγκόσμια.

Στις 19 Μαΐου 2017, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα αρχίσουν τη διεξαγωγή των τριήμερων ετήσιων συνελεύσεών τους με θέμα «Μην Παραιτείστε!» Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα συνεχιστούν σε διάφορες τοποθεσίες ανά τον κόσμο μέχρι και τις αρχές του 2018. Για κάθε συνέλευση, οι Μάρτυρες θα συμμετέχουν σε μια εκστρατεία τριών εβδομάδων ώστε να προσκαλούν το κοινό στις τοποθεσίες όπου θα διεξάγεται το πρόγραμμα.

Όλες αυτές οι εκδηλώσεις, καθώς και όλες οι συναθροίσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά, είναι δωρεάν. Τα μέσα ενημέρωσης είναι ευπρόσδεκτα να επικοινωνήσουν με το τοπικό γραφείο τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά για βοήθεια σε σχέση με την κάλυψη της εκδήλωσης που θα γίνει στην περιοχή τους.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
David A. Semonian, Γραφείο Ενημέρωσης, +1-845-524-3000

Recommended For You