Ξεπέρασε το ένα δισ. προβολές το Gangnam Style!

Το φαινόμενο Gangnam Style επιβεβαιώνει με τον πιο δυναμικό τρόπο την απήχηση που έχουν πλέον στη ζωή μας τα social media. Το τραγούδι που έγινε παγκόσμιο χιτ μέσω του YouTube και έκανε γνωστό τον Νοτιοκορεάτη δημιουργό του Park Jae-sang –με τα αρχικά PSY- έγινε τις τελευταίες ώρες το πρώτο βίντεο στην εξάχρονη ιστορία της πλατφόρμας on line προβολής περιεχομένου που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές και μάλιστα σε διάστημα μικρότερο των έξι μηνών!

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα του YouTube, το Gangnam Style στην πρωτότυπη μορφή του αναπαράγεται από επτά έως δέκα εκατομμύρια φορές την ημέρα και έχει δώσει την αφορμή για εκατοντάδες άλλα βίντεο-παρωδία από ολόκληρο τον κόσμο. Ιδιαίτερα προβεβλημένο λόγω των ημερών είναι, μάλιστα, ένα remix με το κλασικό Last Christmas των Wham!.
Κάτι αντίστοιχο, στην κλίμακα της ελληνικής πραγματικότητας και της εγχώριας αγοράς, έχει συμβεί εξάλλου τον τελευταίο χρόνο και με τον τραγουδοποιό Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έγινε γνωστός με τα τραγούδια του επίσης μέσω του YouTube, συγκεντρώνοντας αρκετά εκατομμύρια προβολές.
http://www.protothema.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You