Ξενοδοχεία με απίστευτη θέα σε ηφαίστειο στον κόσμο – Το ένα στη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη βρίσκεται ένα από τα ξενοδοχεία με την πιο εντυπωσιακή θέα σε ηφαίστειο στον κόσμο, σύμφωνα με τη μεγάλη πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων, Booking.com. Πρόκειται για το Volcano View της Caldera Collection, στα Φηρά. Η πλατφόρμα εγκωμιάζει το ελληνικό νησί ως ένα από τα πιο φωτογενή στον κόσμο.

Το ημικυκλικό σχήμα του, αναφέρει, είναι στην πραγματικότητα τμήμα του κρατήρα του αρχαίου ηφαιστείου. Το Volcano View είναι ένα μπουτίκ ξενοδοχείο στην άκρη ενός γκρεμού, που προσφέρει απίστευτη θέα στα υπόλοιπα τμήματα του ηφαιστείου.

Δείτε τα υπόλοιπα…

-El Encanto Garden Hotel – Σάντα Κρουζ, Νικαράγουα

Το μικρό αυτό ξενοδοχείο περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση, και είναι απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο επισκέπτης ξυπνά από το κελαϊδισμα των πουλιών και μπορεί να θαυμάσει τις πεταλούδες αλλά και την εντυπωσιακή θέα από το υψηλότερο σημείο του ηφαιστείου Concepción από μία από τις ταράτσες του. Μπορεί ακόμη να απολαύσει υπηρεσίες μασάζ στους κήπους του ξενοδοχείου.

-The Springs Resort & Spa at Arenal – La Fortuna, Κόστα Ρίκα

Είναι ο ορισμός της πολυτέλειας μέσα στη ζούγκλα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα σε ένα δάσος και προσφέρει θέα στο επιβλητικό ηφαίστειο Arenal. Η πανοραμική θέα από το εστιατόριο είναι το αποκορύφωμα της εμπειρίας διαμονής στο ξενοδοχείο.

Η ηφαιστειακή δραστηριότητα προσφέρει ένα συγκλονιστικό θέαμα, ενώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τα ιαματικά λουτρά της περιοχής.

-Villa Sidemen – Sidemen, Ινδονησία

H πισίνα υπερχείλισης του ξενοδοχείου προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο ηφαίστειο, αλλά το ίδιο θέαμα αντικρύζει κανείς και από τις ιδιωτικές βίλες του, μέσα στη ζούγκλα. Το εστιατόριο σερβίρει τοπικά πιάτα.

-Chimborazo Lodge – Chimborazo, Εκουαδόρ

Αυτή η συλλογή ορεινών καταλυμάτων είναι ιδιαίτερη αλλά και η μοναδική στο Chimborazo Nature Reserve. Τα πάντα είναι ξύλινα, η ατμόσφαιρα είναι πολύ ζεστή και εγκλιματισμένη με το υψόμετρο. Η θέα στο βουνό Chimborazo από το παράθυρο είναι αρκετή για να κάνει τον επισκέπτη να ανατριχιάσει με δέος.

-Parador de Las Cañadas del Teide – La Orotava, Ισπανία

Oι βουνοκορφές του Teide είναι λες και αγγίζουν τον ουρανό. Ο νυχτερινός ουρανός κοσμείται από το φως των άστρων, κάτι για το οποίο φημίζεται η περιοχή.

Recommended For You