Μπούμεραγκ για τον ΣΚΑΙ η συνέντευξη με Μιχαλολιάκο

Ξεσάλωσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στη συνέντευξη-πρόκληση που έδωσε χθες το βράδυ στο ΣΚΑΙ. Η συζήτηση με τον δημοσιογράφο Κ.Μπογδάνο μεταβλήθηκε σε ένα συνεχή εριστικό διάλογο.
Ο Μιχαλολιάκος δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το μήνυμα μίσους και ταυτόχρονα να “κατατροπώσει” τον δημοσιογράφο και τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου.
Σε πολλά σημεία της συνέντευξης και ιδίως σε ‘κεινα που ο Μιχαλολιάκος έκανε επίθεση στο αφεντικό του καναλιού και τους μεγαλοδημοσιογράφους του ΣΚΑΙ, ο δημοσιογράφος βγήκε εντελώς έξω από τα νερά του. 
Ο Μιχαλολιάκος, επιτέθηκε στον ΣΚΑΙ και είπε πως δε πρόκειται να ξαναπάει σε εκπομπή του σταθμού γιατί προεκλογικά δεν τον είχαν καλέσει ούτε μια φορά «και αυτό είναι ξεφτίλα της ψευτοδημοκρατίας του καναλιού».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κ.Μπογδάνος είπε στο Ν.Μιχαλολιάκο- πως οι μεγαλοδημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ δεν έχουν αστυνομική φρουρά. «Δεν έχω δει κανένα δημοσιογράφο εδώ μέσα στον ΣΚΑΪ να φρουρείται» , είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής δίνοντας την ευκαιρία στο γγ της Χρυσής Αυγής να τον διαψεύσει αναφέροντας το παράδειγμα του Ν.Ευαγγελάτου.

… η συνέχεια μετά τις διαφημίσεις …

http://www.theinsider.gr

Recommended For You