Μην αφήσεις ποτέ αυτό που αγαπάς πραγματικά. Το αθεράπευτα ρομαντικό βιντεάκι που κέρδισε και Όσκαρ

Το «Paperman» είναι ένα μικρού μήκους φιλμ, που όταν προβλήθηκε στους κινηματογράφους, αγαπήθηκε περισσότερο απ’ ό,τι θα περίμεναν και οι δημιουργοί του. Συνδέει την καρδιά με τη φαντασία, όπως μόνο η Disney ξέρει και το μινιμαλιστικό ασπρόμαυρο στυλ είναι αθεράπευτα ερωτεύσιμο.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός μοναχικού νεαρού άνδρα στα μέσα του αιώνα στη Νέα Υόρκη, η μοίρα του οποίου φέρνει μια αναπάντεχη τροπή στη ζωή του, όταν ένα πρωινό, περιμένοντας το τρένο για τη δουλειά συναντά μια όμορφη γυναίκα.

Το τρένο όμως φεύγει και μαζί του χάνεται και η γυναίκα… Κι ενώ είναι πεπεισμένος πως το κορίτσι των ονείρων του έχει χαθεί για πάντα, του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία όταν την εντοπίζει μέσα από το παράθυρο του γραφείου του, στο παράθυρο ενός γραφείου στον απέναντι ουρανοξύστη. Τα μόνα του εφόδια για να τραβήξει την προσοχή της είναι η καρδιά του, η φαντασία του και μια στοίβα από χαρτιά..

Το Paperman δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη John Kahrs και τη μικρή καινοτόμο ομάδα εργασίας του, στα Walt Disney Animation Studios.

Recommended For You