Μετατρέψτε το νερό σε… μπύρα με αυτό το μηχάνημα!

Η αγαπημένη μπύρα σε μία διαφορετική παρασκευή απ’ αυτή που ήδη ξέρεις, με το Beer Bar.

Beer

Σχεδιασμένη από τη SodaStream International με έδρα το Ισραήλ, η συσκευή που βρήκαμε στο secnews.gr επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν ανθρακούχο νερό σε έναν ειδικό συμπυκνωμένο τύπο μπύρας (που ονομάζεται “Blondie”) για να δημιουργήσουν μπύρα στο σπίτι. Το τελικό προϊόν έχει 4,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και υποτίθεται ότι μοιάζει και έχει γεύση όπως κάθε κανονική μπύρα που θα αγοράσετε σε ένα κατάστημα ή σε ένα μπαρ.

«Η βασική τεχνολογία ενανθράκωσής μας και οι υποδομές διανομής παρέχουν μια εξαιρετική πλατφόρμα για να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε αυτή την αναδυόμενη κατηγορία και επιλέγουμε να το κάνουμε με μια ειδική μάρκα μπίρας,» δήλωσε ο Daniel Birnbaum, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SodaStream, σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε από η εταιρία.

SodaStream launches its new homemade beer system, the Beer Bar (PRNewsFoto/SodaStream International Ltd.)

Αν αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, το μόνο που χρειάζεται είναι να ρίξετε μια ματιά στα βίντεο της εταιρείας για τον κατασκευαστή ανθρακούχου νερού, που δείχνουν πώς μπορείτε να μετατρέψετε το νερό της βρύσης σε ανθρακούχο νερό.

Παρ ‘όλα αυτά, ακόμη και αν το σύστημα λειτουργεί, όπως είχε υποσχεθεί, αυτό δεν εγγυάται ότι θα είναι μια επιτυχία, καθώς οι λάτρεις της μπύρας τείνουν να είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί με τη γεύση της (σε πολλές περιπτώσεις, η προσοχή τους στη λεπτομέρεια δεν διαφέρει από εκείνη ενός γευσιγνώστη οίνου).

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Beer Bar σκοπεύουν να προχωρήσουν αργά με το έργο, καθώς αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο στην ιστοσελίδα της εταιρείας στη Γερμανία και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης στην Ελβετία. Αλλά οι οπαδοί της μπύρας δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, καθώς το Beer Bar είναι πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επιπλέον αγορές από τα τέλη του 2016 και το 2017.

πηγή

Recommended For You