Κτηνωδία: Ο 27χρονος πατέρας τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Αννυ

imagesΣυγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της μικρής Άννυ από την Αλβανία, αφού όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία σήμερα, Δευτέρα, η 4χρονη δεν «εξαφανίστηκε» όπως είχαν καταγγείλει οι γονείς της, αλλά τη σκότωσε ο 27χρονος πατέρας της και στη συνέχεια, αφού τη τεμάχισε και έβρασε τα μέλη του σώματός της, τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του.

Σε βάρος του 27χρονου εκδόθηκε από τον ανακριτή ένταλμα σύλληψης, αφού προηγουμένως ο εισαγγελέας εξέτασε όλα τα στοιχεία που βρίσκονται στη δικογραφία και έκρινε ότι είναι επαρκή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ασχολήθηκαν με τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση, είχαν στρέψει από την πρώτη στιγμή που καταγγέλθηκε η «εξαφάνιση» της μικρής, τις υποψίες προς τον πατέρα της.

Εν συνεχεία οι Αρχές εντόπισαν ίχνη αίματος σε ένα από τα δείγματα που είχαν ληφθεί από το σπίτι του δράστη, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας και σε συνάρτηση με τις καταθέσεις μαρτύρων, άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της «εξαφάνισης».

«Κλειδί» στην εξιχνίαση αποδείχτηκαν τα σημαντικά στοιχεία από την κατάθεση φίλου του ζευγαριού από τη Βουλγαρία, που διέμενε μαζί τους στο διαμέρισμα.

Το ζευγάρι πήγε με τον συμπατριώτη του στη Βουλγαρία στις 22-23 Απριλίου και την επόμενη ημέρα επέστρεψαν και δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνιση του παιδιού.

Από την έρευνα αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, που πήγαν στη Βουλγαρία και την κατάθεση που έδωσε στη συνέχεια όταν τον έφεραν στην Ελλάδα, προκύπτουν στοιχεία για το κορίτσι, που άφησαν εμβρόντητους τους αστυνομικούς…

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του Βούλγαρου μάρτυρα, ο πατέρας της Άννυ πολλές φορές κτυπούσε άσχημα το παιδάκι.

Μάλιστα φέρεται ότι μετά από ένα άσχημο κτύπημα η μικρή να έχασε τη ζωή της και στη συνέχεια ο πα-τέρας τεμάχισε το πτώμα, το έβρασε και για να εξαφανίσει κάθε ίχνος, πέταξε τα μέλη σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του…

Σήμερα δε, με τα πρώτα αποτελέσματα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξερεύνηση του διαμερίσματος, όπου βρέθηκε κιλίδα αίματος, υπήρξαν σημαντικές ταυτοποιήσεις που «δένουν» με μέρη της κατάθεσης του άνδρα από τη Βουλγαρία…

Τα ίχνη της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα είχαν χαθεί στις 21 Απριλίου από την περιοχή της Ομόνοιας και είχε σημάνει πανευρωπαϊκός συναγερμός για τον εντοπισμό της.

Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αυτή θα γίνουν γνωστά αύριο, Τρίτη, από τον διοικητή Ασφάλειας Αττικής.

http://www.ethnos.gr

Recommended For You