Η συσκευή της Huawei μπορεί να φορτίσει άλλες συσκευές

Η Huawei, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων στην Κίνα, θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που μπορεί να θεωρηθεί ως το σύστημα ανεφοδιασμού της κινητής τηλεφωνίας ανά τον κόσμο: μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επαναφορτίσει άλλα τηλέφωνα.

Η συσκευή Ascend Mate2 έχει οθόνη 6,1 ιντσών, γεγονός που την καθιστά δυο φορές μεγαλύτερη από ένα iPhone 5. Έχει σχεδόν το μέγεθος ενός tablet, γεγονός που οδήγησε στο να αποκαλείται μεταξύ αστείου και σοβαρού ως «phablet». Αποτελεί τη συνέχεια του τηλεφώνου ίδιου μεγέθους που είχε τεθεί στην κυκλοφορία το περασμένο έτος.

Το πρώτο Ascend Mate δεν είχε διατεθεί στην αμερικανική αγορά, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της Huawei Ρίτσαρντ Γιου, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Λας Βέγκας πριν από την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Ηλεκτρονικών, είπε ότι το Mate2 θα πωλείται στις ΗΠΑ. Δεν είπε πότε ή πόσο θα κοστίζει. Το τηλέφωνο είναι συμβατό με όλα τα δίκτυα των ΗΠΑ, αλλά δεν ανέφερε ποιος φορέας θα το διαθέτει.

Το μεγάλο μέγεθος του Mate Ascend παρέχει χώρο για μια μεγάλη μπαταρία, με περίπου τρεις φορές το ποσό της ενέργειας που αποθηκεύεται σε μια μπαταρία iPhone. Η Huawei ισχυρίζεται ότι μπορεί να διαρκέσει για 3,5 ημέρες «κανονικής» χρήσης, ή το μισό για βαριά χρήση. Μέσα από μια θύρα USB, αυτή η μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει μικρότερα κινητά τηλέφωνα.

Η εταιρεία Huawei Technologies ήταν ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων στον κόσμο, κατά το τρίτο τρίμηνο του περασμένου έτους, σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα IDC. Ωστόσο, έχει λίγα προϊόντα στην αγορά των ΗΠΑ και είναι ελάχιστα γνωστή. Οι προσπάθειες της Huawei για την πώληση του εξοπλισμού δικτύων στις ΗΠΑ έχει εμποδιστεί από τις εταιρείες τηλεφωνίας λόγω ανησυχιών ότι τα προϊόντα της εταιρείας θα μπορεί να περιέχει «μηχανισμούς» που επιτρέπουν την κατασκοπία των τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ, κάτι που η εταιρεία αρνείται.

http://rizopoulospost.com

 

Recommended For You