Η πτήση που απογειώθηκε το 2018 και προσγειώθηκε το… 2017

Είναι εφικτό ένα ταξίδι στο χρόνο; Ή πρόκειται για έναν μύθο; Και αν όντως είναι εφικτό κάτι τέτοιο, υπό ποια μορφή μπορεί να επιτευχθεί; Τα παραπάνω ερωτήματα έχουν μία απάντηση Το ταξίδι στο χρόνο όχι μόνο είναι εφικτό, αλλά συμβαίνει ήδη. Αρκετές χιλιάδες άνθρωποι, μάλιστα, το έχουν ήδη πραγματοποιήσει, έστω και χωρίς να το έχουν αντιληφθεί!

Απόδειξη για το ταξίδι στο χρόνο αποτελούν οι αεροπορικές πτήσεις! Πώς; Θα αναφερθούμε σε μία χαρακτηριστική πτήση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες. Η πτήση HA446 της Hawaiian Airlines απογειώθηκε από την πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, το Όκλαντ την Πρωτοχρονιά και προσγειώθηκε στη Χονολουλού την προηγούμενη ημέρα, καθώς στο τροπικό νησιωτικό σύμπλεγμα, το 2018 δεν είχε ακόμα καταφτάσει!

Αρχικά βέβαια, η πτήση από το Όκλαντ ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στη Χονολουλού πέντε λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου. Μία μικρή καθυστέρηση-αλλαγή στο πρόγραμμα, όμως, προκάλεσε το εκπληκτικό αυτό φαινόμενο, το οποίο μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί «ταξίδι στο χρόνο» και δη στο παρελθόν.

Εξυπακούεται πως σε καθημερινή βάση, οι πτήσεις που «ταξιδεύουν στο χρόνο» είναι δεκάδες. Τόσο στο μέλλον, όσο και στο παρελθόν. Πολλοί το έχουν ζήσει, αλλά ελάχιστοι είναι εκείνοι που το έχουν φιλοσοφήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Recommended For You