Η νέα απίθανη εφαρμογή του Google -Θα αλλάξει μια για πάντα την επικοινωνία

images

Μετά το Skype, ακολουθεί η Google, με μία νέα εφαρμογή που θα μεταφράζει συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο.

Ένα μήνα μετά την εφαρμογή της μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο από το Skype της Microsoft, η Google, θέλει να προλάβει τις εξελίξεις και ανακοίνωσε ότι πολύ λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή της που θα κάνει και εκείνη μετάφραση συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο.

googletrans.jpg

Η εφαρμογή για κινητά, θα δίνει την δυνατότητα μετάφρασης συνομιλιών στους χρήστες, σε μεγάλο αριθμό ξένων γλωσσών. Προς το παρόν η εφαρμογή Translate App, διατίθεται ήδη προς χρήση, ενώ προς το παρόν δίνει την δυνατότητα μετάφρασης κειμένων και μηνυμάτων. Στο άμεσο μέλλον μέσω ανανέωσης της εφαρμογής, ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την ανανεωμένη εκδοχή της εφαρμογής, δηλαδή την μετάφραση των συνομιλιών του σε πραγματικό χρόνο.

translate2.png

Η Google επίσης, θα λανσάρει μία νέα εφαρμογή, όπου θα μεταφράζει ξενόγλωσσα κείμενα στην γλώσσα του χρήστη, χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού του. Βάζοντας την κάμερα μπροστά στο κείμενο, όπως για παράδειγμα μία πινακίδα στο δρόμο, θα γίνεται αυτόματη μετάφραση στην γλώσσα του χρήστη. Βέβαια, η Google, πάλι δεν πρωτοτυπεί με την συγκεκριμένη εφαρμογή, αφού υπάρχει ήδη στην αγορά και είναι η Word Lens, την οποία αγόρασε τον προηγούμενο έτος.

signtranslate.jpg

Recommended For You