Η λίστα Βαξεβάνη είναι πλαστή … ποιός το λέει;

Ποιος γνωστός δημοσιογράφος μίλησε βουρκωμένος στη ΝΕΤ για την εμπλοκή του ονόματος του Βαξεβάνη στην λίστα Λαγκάρντ;

Με έναν «χείμαρρο» στο Facebook αλλά και βουρκωμένος στη ΝΕΤ μίλησε ο Γιώργος Τράγκας για την εμπλοκή του ονόματός του στη φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ που δημοσίευσε το περιοδικό «HOT DOC» του Βαξεβάνη.
«Επειδή διάβασα τη “Λίστα Λαγκάρντ» και είδα το όνομά μου στον αριθμό ‘’εννιακόσια πενήντα τόσο’’, κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι όλη αυτή η ιστορία δεν είναι μόνο προϊόν υποκλοπής όπως αποφάσισαν τα γαλλικά και ιταλικά δικαστήρια, αλλά είναι ένα προϊόν συρραφής ονομάτων και ενδεχομένως εκτεταμένης πλαστογραφίας. Κυρίως όμως είναι αναξιόπιστη»
Αυτό γράφει ο Γιώργος Τράγκας στο Facebook του και τονίζει πως πριν από 20 χρόνια ξεκίνησε την αποταμίευση στην τράπεζα Midland Αθηνών, που εξαγοράστηκε από την HSBC λίγο αργότερα και το 2000-2001 έπαψε να είναι καταθέτης και πελάτης αυτής της τράπεζας.
Και ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζει: «και αναρωτιέμαι:
Πόσοι σ’ αυτή τη «Λίστα» είναι πρώην πελάτες όπως εγώ; Πόσοι και από ποιους είναι «σφηνωμένοι»; Και πόσων τα ονόματα έχουν «συρραφεί», προκειμένου να εξυπηρετήσουν διάφορες σκοπιμότητες, πολιτικής και ηθικής σπίλωσης;… Άλλωστε, περνάμε τα όρια του γελοίου, όταν στη λίστα αναφέρεται και το όνομα αποβιώσαντος πολιτικού».
«Ξέρω ότι ενοχλώ ΠΟΛΥ και ΠΟΛΛΟΥΣ τη τελευταία 3ετία… Τους είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι ένας δημοσιογράφος-εκδότης- παραγωγός και επιχειρηματίας στον χώρο των ΜΜΕ- όπως η αφεντιά μου- μιλάει πολύ», καταλήγει ο δημοσιογράφος.
Στο μεταξύ, βουρκωμένος, ο Γιώργος Τράγκας διερωτήθηκε μεταξύ άλλων σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ «από πού βεβαιώνεσαι ότι ο άγνωστος που σου έδωσε το στικάκι δεν σου έδωσε τον Χρυσό Οδηγό;» και υποστήριξε πως η λίστα «έχει την δεκαετία του ’90, την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, πεθαμένους…».
http://www.fimes.gr
… η συνέχεια μετά τις διαφημίσεις …

Recommended For You