Η Άγνωστη Ιστορία της Δημιουργίας

ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άνθρωποι έχουν διαβάσει ή ακούσει όσα λέει η Αγία Γραφή για την αρχή του σύμπαντος. Αυτή η αφήγηση, ηλικίας 3.500 ετών, ξεκινάει με την πασίγνωστη δήλωση: «Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τους ουρανούς και τη γη».

Πολλοί, ωστόσο, δεν ξέρουν ότι ηγέτες του Χριστιανικού κόσμου, όπως οι λεγόμενοι δημιουργιστές και φονταμενταλιστές, έχουν πλάσει ένα σωρό μύθους, με βάση την αφήγηση της Γραφής περί δημιουργίας, οι οποίοι αποκλίνουν από όσα λέει πραγματικά. Οι ερμηνείες που δίνουν συγκρούονται με την επιστήμη. Μολονότι η Γραφή δεν υποστηρίζει αυτούς τους μύθους, ορισμένοι έχουν απορρίψει εξαιτίας τους την αφήγησή της ως αλληγορία.

Η πραγματική ιστορία της Γραφής περί δημιουργίας έχει μείνει ως επί το πλείστον στην αφάνεια. Αυτό είναι λυπηρό, δεδομένου ότι η Γραφή παρουσιάζει μια πολύ λογική και αξιόπιστη εξήγηση για την αρχή του σύμπαντος. Επιπλέον, η εν λόγω εξήγηση συμφωνεί με τις επιστημονικές ανακαλύψεις. Όντως, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με την άγνωστη ιστορία της Γραφής περί δημιουργίας!

  • Ο ΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
  • ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;
  • ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ;
  • Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
  • ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

διαβάστε εδώ την συναρπαστική συνέχεια και πάρτε απαντήσεις στα ανωτέρω θέματα!

Recommended For You