Εφαρμογή συνομιλίας που επιτρέπει να διαγράψετε ένα μήνυμα ακόμα και εάν έχετε πατήσει ήδη «αποστολή»

Ένα app  καθησυχάζει τον πανικό των χρηστών που μετανιώνουν για ένα λάθος μήνυμα που έστειλαν χθες το βράδυ. Η εφαρμογή Strings σας δίνει τη δυνατότητα να το διαγράψετε οριστικά, όχι μόνο από το κινητό σας, αλλά και από τη συσκευή του παραλήπτη. Βέβαια, για να συμβεί αυτό πρέπει οι δυο χρήστες να κάνουν chat μέσω του έξυπνου app και «όχι» να ανταλλάσσουν μηνύματα με τον κλασσικό τρόπο ή μέσω άλλης chat εφαρμογής.

images

Μπορεί το Snapchat και το CyberDust να αυτοκαταστρέφουν τα μηνύματα μετά την ανάγνωσή τους, αλλά το Strings «παντρεύει» την επιθυμία για share με την επιλογή της άμεσης και μόνιμης διαγραφής ενός μηνύματος από κάθε συσκευή. Βέβαια, αυτή η δυνατότητα δεν συνοδεύει μόνο τα μηνύματα, αλλά και με τα emails, τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πάνω από 200.000 φωτογραφίες των χρηστών του Snapchat διέρρευσαν μέσα στον Οκτώβριο ενώ χιλιάδες ιδιωτικές φωτογραφίες διάσημων έπεσαν στα χέρια των χάκερς μέσα στο 2014. Γι’ αυτό, να είστε προσεκτικοί με ο,τι ανεβάζετε ή στέλνετε μέσω διαδικτύου, ακόμα και εάν αυτό γίνεται σε ιδιωτικό πλαίσιο.

Πηγή: techpress.gr

Recommended For You