Επιδοτήσεις έως 60% από το ΕΣΠΑ για τον τουρισμό

imagesΕνισχύσεις για επενδυτικά σχέδια έως 700.000 ευρώ σε νησιά, παραθαλάσσιες και παραθεριστικές περιοχές

Ευκαιρίες για χρηματοδοτικές ενισχύσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων, δραστηριοτήτων με θαλάσσια σπορ και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού κρύβουν προγράμματα του ΕΣΠΑ σε νησιά, παραθαλάσσιες και παραθεριστικές περιοχές της χώρας. Οι επιδοτήσεις φτάνουν σε ποσοστό ακόμη και 60% για επενδυτικά προγράμματα ύψους μέχρι 700.000 ευρώ. Δικαιούχοι είναι οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλιείς και αγρότες των περιοχών.

Επιδοτήσεις έως 60% από το ΕΣΠΑ για τον τουρισμό

Μπορούν να φτιάξουν μικρά ενοικιαζόμενα δωμάτια με δυναμικότητα το πολύ 40 κλινών, όσοι διαθέτουν τέτοια μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ενισχύσεις για ανακαίνιση. Επίσης δίνεται η δυνατότητα για την άσκηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό, όπως ο αλιευτικός, ο καταδυτικός, ο ιστιοπλοϊκός και άλλα σπορ.

Οι «Επαγγελματικές Ευκαιρίες» εντόπισαν τα προγράμματα αυτά, τα οποία είναι Leader και Leader Αλιείας.

Πρόκειται για δράσεις στις Κυκλάδες με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων στις 30 Ιουνίου, στη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη μέχρι τις 22 Ιουνίου, τη Χαλκιδική έως τις 15 Ιουνίου, την Πρέβεζα, την Αρτα και την Αιτωλοακαρνανία (Αμβρακικός) έως τις 23 Ιουνίου και τη Φωκίδα μέχρι τις 20 Μαΐου. Οι ευκαιρίες παρουσιάζουν ενδεικτικά ορισμένα από τα τοπικά προγράμματα χρηματοδότησης.

Επιδοτήσεις έως 60% από το ΕΣΠΑ για τον τουρισμό

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα που «τρέχουν» ανά περιοχή  ….. συνέχεια εδώ

Recommended For You