Δύο νεκροί από έκρηξη σε φλεγόμενο ασθενοφόρο

Το οξυγόνο  με το οποίο έσωζαν ανθρώπινες  ζωές έγινε αιτία να χάσουν  τις δικές τους, όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ΙΧ στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου και οι φιάλες εξερράγησαν!
Θύματα του τραγικού δυστυχήματος που έγινε στις 08.40 το πρωί στο ύψος της Αγίας Πελαγίας είναι ο διευθυντής του ΕΚΑΒ στην Κρήτη Δημήτρης Βουρβαχάκης και ο διασώστης και πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Β. Κελαράκης. Το ασθενοφόρο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές γυναίκες, βγήκε από τον δρόμο και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να εκραγούν οι τρεις φιάλες οξυγόνου που υπήρχαν μέσα.
Στην περιοχή επικράτησε πανικός, καθώς οι διερχόμενοι οδηγοί που σταμάτησαν για να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους επιβάτες δεν μπορούσαν να πλησιάσουν το φλεγόμενο ασθενοφόρο. Αμέσως έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, τα πληρώματα των οποίων έσβησαν τη φωτιά αλλά ήδη ήταν αργά για τα δυο στελέχη του ΕΚΑΒ. Ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στο ασθενοφόρο, πιθανότατα ασθενής, διακομίστηκε με άλλο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού του ασθενοφόρου και του γιατρού βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
http://www.protothema.gr

… πάτησε like για την συνέχεια του άρθρου …

Recommended For You