Για λόγους ισότητας, άντρες δοκιμάζουν αν αντέχουν τον πόνο της εγκυμοσύνης

ΟK, είναι κάτι που ισχύει, αλλά και πολλές φορές εκμεταλλευόμαστε εμείς οι γυναίκες. Γνωρίζοντας τι περνάμε κάθε μήνα, αλλά και τι περνάει η κάθε μία που μπαίνει στη διαδικασία μίας φυσιολογικής γέννας, όταν κάποιος άντρας μας μουρμουρίζει «πονάω», «υποφέρω», κλπ κλπ, τον κοιτάζουμε στην καλύτερη των περιπτώσεων με επιείκεια. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, τον βρίζουμε (ειδικά εκείνες τις ημέρες του μήνα).

Δύο παρουσιαστές της Ολλανδικής τηλεόρασης, αποφάσισαν να επισκεφτούν ένα φυσιοθεραπευτήριο, το οποίο προσομοιώνει τους πόνους τους περιόδου και της γέννας για άντρες που θέλουν να «καταλάβουν» περισσότερο τις συντρόφους τους.

Το αποτέλεσμα, θα το δείτε στο δεκάλεπτο βίντεο και, ενώ στην αρχή θα σας κάνει να γελάσετε πονηρά, στη συνέχεια γίνεται άσχημο. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε το γεγονός ότι το βίντεο είναι στα Ολλανδικά. Και αν δεν θέλετε να δείτε πώς τοποθετούν οι φυσιοθεραπεύτριες τα ηλεκτρόδια στους δύο παρουσιαστές, ξεκινήστε να βλέπετε από το 4:30.

Αν είστε γυναίκες, θα ταυτιστείτε. Αν είστε άντρες, μάλλον θα αισθανθείτε ευγνωμοσύνη που δεν βιώνετε κάτι τέτοιο. Μεταξύ μας όμως; Νομίζουμε πως δεν χρειάζεται να τα καταλαβαίνουμε όλα. Ούτε οι άντρες, ούτε οι γυναίκες. Μπορούμε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε διαφορετικά και να εξακολουθούμε να περνάμε καλά. Ο καθένας με τον ρόλο του. Enjoy!

Recommended For You