Άνθρωπος που «πέθανε» και γύρισε πίσω στον κόσμο των ζωντανών λέει …

imagesΌλοι αναρωτιούνται πως είναι να πεθαίνεις. Βλέπεις άραγε το άσπρο φως, τη ζωή σου να περνά μπροστά από τα μάτια σου; Συναντάς και πάλι αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή;

Η σωστή απάντηση είναι τίποτα από όλα αυτά.

Ένας χρήστης του Reddit με το όνομα r00tdude, ο οποίος έχει «πεθάνει» δυο φορές στο νοσοκομείο και επέστρεψε αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία του και να απαντήσει επιτέλους σε όλες αυτές τις ερωτήσεις.

Ο ίδιος λοιπόν λέει πως δεν υπάρχει ζωή μετά θάνατον. Δεν υπάρχει τίποτα μετά θάνατον.

«Απλά ένα σκοτεινό τίποτα. Ούτε σκέψεις, ούτε συνείδηση…. τίποτα» γράφει χαρακτηριστικά.

Όπως λέει ο ίδιος την πρώτη φορά ήταν νεκρός για δυο ολόκληρα λεπτά μετά από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε με την μοτοσυκλέτα του.

Η δεύτερη φορά ήταν όταν είχε πάρει πολλά φάρμακα για τον πόνο και ο παλμός του είχε πέσει σχεδόν στο μηδέν.

Σίγουρα δεν ήταν απλά σαν ύπνος. Ήταν σαν έναν ύπνο χωρίς όνειρο. Απλά δεν ξυπνάς και αισθάνεσαι πως ο χρόνος έχει πάει μπροστά. Ξέρεις πως κοιμάσαι για ώρα. Αλλά ταυτόχρονα δεν μπορείς να θυμηθείς πως βίωσες κάτι. Βίωσα λοιπόν κάτι… αλλά αυτό το κάτι ήταν το τίποτα» γράφει ο r00tdude.

«Και τις δυο φορές απλά δεν ήμουν εκεί. Ήταν όλα μαύρα. Θα το χαρακτήριζα όπως όταν κοιμάσαι για λίγο.Ο μόνος λόγος πως ξέρω ότι πέθανα είναι επειδή οι γιατροί ήταν υποχρεωμένοι να μου το πουν» προσέθεσε.

http://www.klik.gr

Recommended For You