Χάσε κιλά σε 20 λεπτά

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες δυσκολεύονται πολύ περισσότερο να χάσουν κιλά σε σχέση με τους άνδρες. Αυτό βέβαια είναι φυσιολογικό μιας και το σώμα της γυναίκας είναι κατασκευασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να έχει μεγαλύτερη προδιάθεση στην αποθήκευση λίπους, που είναι απαραίτητο σε περίπτωση εγκυμοσύνης.
Όπως και να έχει, τα γονίδια και η προδιάθεση δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία μιας και με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής συνδυασμένο με τακτική άσκηση είναι αρκετό για να χάσει κιλά η κάθε γυναίκα ανεξαιρέτως.
Όταν λέμε “τακτική άσκηση” δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να περνάς όλη τη μέρα στο γυμναστήριο. Για την ακρίβεια, 20 λεπτά μερικές φορές την εβδομάδα είναι υπεραρκετά για να κάψεις πολλές θερμίδες. 
Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά βασικά αξεσουάρ (όπως στρώμα, λάστιχο, fitball) και όπως είπαμε 20 λεπτά από το χρόνο σου, που θα τα “σπαταλήσεις” εκτελώντας μία εικοσάλεπτη προπόνηση Κυκλικής Περιφερικής Αντίστασης.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα 20λεπτής κυκλικής προπόνησης. Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα που μπορείτε να δοκιμάσετε. Απλά γράψτε στο youtube “20 minutes cirquit training” !

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο αδυνάτισμα μπορείτε να επισκεφτείτε το www.adinatisma.com


... αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like ...

Γράψου στο NewsLetter για να μην χάνεις κανένα μας άρθρο