Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω του χιονιά

ekdromiΔείτε  ποιοι Δρόμοι είναι κλειστά αναλυτικά σε όλη την Ελλάδα. Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα του οδικού δικτύου των νομών Φλώρινας και Καστοριάς εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού, ενώ, αντίθετα, στους νομούς Γρεβενών και Κοζάνης, η κυκλοφορία των οχημάτων, τόσο στην Εγνατία Οδό όσο και στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στον νομό Φλώρινας, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από το 10ο έως το 30ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 12ο έως το 25ο χλμ. της εθνικής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας), στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Φλώρινας και από το 15ο έως το 21ο χλμ. της επαρχιακής οδού Αμυνταίου – Νυμφαίου. Στο λοιπό εθνικό οδικό δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στον νομό Καστοριάς, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από το 18ο έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 25ο έως το 50ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από το 25ο έως το 31ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Αμυνταίου) και από το 10ο έως το 25ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς), καθώς και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.


... αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like ...

Γράψου στο NewsLetter για να μην χάνεις κανένα μας άρθρο